Program

Najstariji nemački stoniteniski brend GEWO, u saradnji sa GEWO Srbija i sa GEWO partnerima iz regiona (Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Rumunija), a u partnerstvu sa turističkom agencijom ''Grand Tours'' organizuje međunarodni stonoteniski kamp za sve mlađe uzrasne kategorije (8-16 godina) u predivnom planinskom mestu Krupanj koji se nalazi u zapadnom delu Srbije, na granici sa Bosnom i Hercegovinom, u blizini reke Drine, na 134 km od Novog Sada, a 150 km od Beograda. Kamperi su smešteni u predivnom wellness&spa hotelu Grand koji poseduje zatvoreni i otvoreni bazen, saunu, đakuzi, slanu sobu, restoran, terasu, konferencijsku salu, dok je stonoteniska sala u neposrednoj blizini. Hotel je u zoni gde nema saobraćaja, okružen sa tri planine tako da praktično postoji „zeleni pojas“ oko hotela, uz dve rečice koje prolaze tik uz hotel.
TERMINI za 2021 godinu:
23 - 30. jun (I smena)
30. jun - 7.jul (II smena)
28.avgust - 4.septembar (III internacionalna smena sa polaznicima iz Srbije, Hrvatske, Rumunije i BiH)


Kamp traje 8 dana i podrazumeva 7 punih pansiona, stručni rad sa 5-8 trenera na 12 stonoteniskih stolova, uz stalno prisustvo doktora. Hrana je isključivo domaće kuhinje. U slobodno vreme se organizuju kreativne radionice (kvizovi) i izleti (poseta obližnjem manastiru), korišćenje Wellnes&Spa centra. Svaki polaznik dobija na poklon GEWO paket opreme gde su ranac, dres, šorc, futrola i još sitnijih potrebnih stvarčica.

Najbolji kamperi koje odaberu treneri dobiće dodatne robne nagrade.


Polaznici će biti selektirani po nivou znanja, a individualni plan stručnog rada shodno potrebama igre i mogućnostima za njegovo izvođenje; Grupa početnika (osnove tehnike, prilagođavanje koncepcije igre, tehnika kretanja, varijacija servisa). Napredna grupa (akcenat na servisu i prijemu servisa, otvaranje igre i druga lopta, preuzimanje ili aktivni blok, varijacije spinova, podsticanje kreativnosti, unapređenje motoričkih elemenata).
Svaki igrač dobiće na kraju kampa sažete napomene o njegovoj igri i predlog vežbi za dalji rad koji bi mogli biti od koristi klupskim trenerima. Postoji mogućnost za testiranje u Pokrajinskom zavodu za sport i medicinu sporta i organizovanje test treninga u Novom Sadu.

6.45 buđenje
7.05 futing
7.30 doručak
8.00 trening II grupe
10.30 trening I grupe
13.00 ručak
13.30-15:00 obavezni odmor (spavanje)
15.30 trening II grupe
17.30 trening I grupe
19.45 večera
20.15 slobodno vreme
22.00 priprema pred spavanje
22.30 povečerje

U kampu je strogo zabranjeno korišćenje mobilnog, izuzev nakon večere do povečerja (polaznici kampa su dužni da predaju aparate vođama grupa koji su za to vreme otvoreni za pozive roditelja). Broj kampera je ograničen na 60. Postoji mogućnost da roditelji posete kamp pretposlednjeg dana organizovanim prevozom GrandTT autobusom, uz noćenje (polupansion) i korišćenje usluga Welness&Spa centra i vrate se zajedno sa decom kampa.

Cena kampa: 235 evra. Avans od 55e se uplaćuje najkasnije do 30. januara što predstavlja rezervaciju. Uplata se vrši na žiro račun Agencije Grand Tours. Otkazivanje učešća na kampu je moguće do 1.marta, nakon toga se ne vraća akontacija (avans). Preostali iznos se uplaćuje u pet jednakih mesečnih rata do svakog 20. u mesecu. Autobuski prevoz iznosi 15 evra, a prevoz je organizovan od Novog Sada (može i preko Beograda) uz usputno kupljenje dece, a može i kamper sam da dođe direktno na kamp.

Prijave i informacije: +38163 8-309-702

Uputstvo za uplatu akontacije (rezervacije mesta)


Uplatilac: ime i prezime kampera
Svrha uplate: akontacija za stonoteniski kamp – prva rata
Primalac: Grand tours doo Novi Sad
Iznos: 55 evra (u protivdinarskoj vred. po srednjem kurs NBS)
Žiro račun: 330-015008215-31
Poziv na broj: za prvu smenu: 549-1-6/2020; za drugu smenu: 550-2-7/2020