GEWO

Generalni sponzor kampa je najstariji nemački stonoteniski brend GEWO koji je ujedno i sponzor Stonoteniskog saveza Srbije i reprezentacije Srbije. GEWO je prvobitno osnovan 1898. godine u Gelenhauzenu od strane Petra Volfa koji je započeo svoj posao kao sedlar (ramenar) i za žitelje tog nemačkog gradića popravljao sve što ima veze sa drvetom.

Dve generacije kasnije 1956. GEWO je sa velikim uspehom započeo najpre proizvodnju stolova za stoni tenis, a potom i dasaka za ovu magičnu igru. Sredinom 60-ih godina već je postao vodeći proizvođač u Evropi. Novi uspon Gewo doživljava 1991. kada su ga Frank Koschnick i Wolfgang Sohns učini jednog od najvećih stonoteniskih brendova u Nemačkoj. Oni su odlučili da ponude čitav niz proizvoda za stoni tenis tako što su na sofisticiran način i modnim pristupom tekstilnim artiklima napravili specifičnu liniju stonoteniske opreme koja je i dan danas izuzetno privlačna i autentična.

Gewo dom nalazi se na 3000 m2 površine, od čega samo 2400 m2 zauzima ogromna poštanska zgrada za isporuku robe. Dnevno se isporučuje 500 paketa klijenteli širom sveta. Više od 300 maloprodajnih Gewo objekata ima u Nemačkoj i širom Evrope i Sveta. Njihov moto je „Juče, kao i danas“!
 
 

GEWO IGRAČI