GEWO

A tábor fő támogatója a GEWO legrégebbi német asztalitenisz márka, amely egyben a Szerbia Asztalitenisz Szövetségnek és a Szerbia nemzeti válogatott csapatának fő támogatója. A GEWO-t 1898-ban Gelenhauzenben alapitotta meg Peter Volf, aki foglalkozása szijgyártó volt. 1956-ban vállalkozását úgy kezdte, hogy az akkori város lakósainak mindent megjavitott aminek köze volt a fához.

Nagy sikerrel GEWO először elkezdte az asztalitenisz asztalok gyártását, majd deszkák gyártását erre a varázslatos játékra. Az 1960-as évek közepére vezető gyártóvá vált Európában. A GEWO új fellendülést tapasztalt 1991-ben, amikor Frank Koschnick és Wolgang Sohns tette az egyik legnagyobb német márkává. Úgy döntöttek, hogy az asztalitenisz termékek széles skáláját kinálják, a kifinomult és divatos megközelités révén, a textiltermékekkel egy olyan asztalitenisz felszerelés sorozat létrehozása érdekében, amely ma is rendkivül vonzó és hiteles.

A GEWO otthona mintegy 3000m2-en fekszik, ebből csak 2400 m2 foglal el egy hatalmas postai épület az árúk raktározására. Napi 500 csomagot szállitanak az ügyfeleknek világszerte. Több mint 300 kiskereskedelmi GEWO üzlet található Németországban, Európa szerte és a Világon. Mottójuk: ,,Tegnap, mint ma”!
 
 

GEWO JÁTÉKOSOK