Program

A GEWO Szerbia együttműködésével, Grand Tours utazási iroda és a szerbiai asztalitenisz szövetség partnereként megrendezésre kerül az első nemzetközi asztalitenisz tábor fiatal játékosoknak (8-16 évesek) Szerbiában. E tábor Krupanj-ban lesz esedékes, amely egy hegyvidékes hely és nyugat Szerbiában található, Bosznia-Hercegovina határánál, közel a Drina folyóhoz. 134 km-re található Újvidéktől, 150 km Belgrádtól. A táborban résztvevők a welllnes&spa Grand hotelben lesznek elszállásolva. E hotelhoz tartozik: nyitott- és zárt medence, szauna, jakuzzi, sós szoba, étterem, terasz, konferencia terem, az asztalitenisz terem pedig közel van a szállodához. A Szálloda környékén nincs forgalom, három hegység veszi körül, ami azt jelenti, hogy a zöld természet öleli körül két kicsi folyóval együtt.
Időpontok a 2020-as évben:
Június 23-30 (I.csoport)
Június 30-július 7. (II.csoport)
Augusztus 1-8. (III.csoport)


A tábor 8 napig tart, amely magába foglal 7 teljes ellátást, szaképpzett munka 5-8 edzővel 12 asztalon és állandó orvosi felügyelettel. Az étkezések a nemzeti fogásokat tartalmazza. Szabadidőben rendelkezésre állnak: kreativ műhelyek (kvizek) és kirándulások (közelben levő kolostor látogatása) és a wellnes&spa központ halsználata. Minden résztvevő ajándékként kap egy GEWO csomagot, amellyel kap egy hátitáskát, mezt, rövidnadrágot vagy szoknyát, törölközőt, ütő tokot, vizes palackot (a csomag értéke 120 €).

Minden csoportban a legjobb játékos GEWO támogatási szerződésben részesül. A legjobb játékost az edzők és a GEWO promóterek osztályozzák, az élen Aleksandar Karašević-tyel.


A játékosokat a tudásuk alapján különböző csoportokba rangsorolják: Kezdők (alap technikák, mozgás technikája, adogatás(szerva) variációja, játék koncepciója); Haladó csoport (adogatás(szerva) és annak fogadása, második labdamenet, droppolás, pörgetési variációk, motorikus mozgás fejlesztése, kreativitás)
A tábor végén minden játékost ellátják szakmai tanácsokkal, a fejlesztésre szorúló technikák kihangsúlyozásával. Fen áll a lehetéség hogy a Tartományi Sport és Egészségügyi Intézetben részt vegyenek egy sportfelmérésen Újvidéken.
Napirend:
6:45 - ébredés
7:05 - futás
7:30 - reggeli
8:00 - edzés (haladók)
10:30 - edzés (kezdők)
13:00 - ebéd
13:30-15:00 - pihenés (alvás)
15:30 - edzés (haladók)
17:30 - edzés (kezdők)
19:45 - vacsora
20:15 - szabadidő
22:00 - alvásra való készülődés
22:30 - lámpaoltás (alvás)

A mobil telefon haszálata a táborban nem engedélyezett, kivéve a vacsora után lámpaoltásig. (a résztvevők érkezéskor át kell adják a telefonokat a csoportvezetőknek, akik fogadják a hivásokat a szülőktől). Maximális résztvevők száma 60. A szülőknek lehetőségük van az utolsó előtti nap, hogy meglátogassák a tábort szervezett busszal (GrandTT), egy éjszakai alvással (félpanzió), wellnes& spa nyújtotta lehetőségek használatával és a gyerekekkel együtt való távozásra az utolsó napon.

A tábor ára: 265 €. Legkésőbb január 30.ig szükgséges a foglalás, 55 € letéttel. A pénzösszeget a Grand Tours turisztikai iroda számlaszámára kell befizetni. Március 1.-ig lehetséges a foglalás lemondása, de a foglalási dij NEM visszafizetendő. A további összeg befizetése 5 havi részletben történik, minden hónap 20.-ig. Az autobusz költsége 15 €, az utazás pedig Újvidékről van szervezve (lehetséges Belgrádtól is). Ha valaki útközben lakik, akkor lehetőség van őt közben felszedni. A táborozók maguk is eljöhetnek a táborba.

Jelentkezések és információk: +38163 8 309 702

Letét befizetése (foglalás):


Befizető: a táborozó neve és vezetékneve
Fizetés célja: asztalitenisz tábor letétje (1. részlet)
Cimzett: Grand tours doo Újvidék
Összeg: 55 € ( dinárban, a NBS által meghatározozz középárfolyam szerint)
Folyószámla: 330-015008215-31
Hivószám: (ezt a számot a jelentkezéskor kapja meg a táborban résztvevő)